Sølvsmykker

Sølv, halvedle stener og edle stener, blandet med glass og elleville elvestener. Med lav fra fjellet og steiner fra Afrika og hvor de måtte kommer fra.....

 

 

 

SMYKKER

Det er sikkert noe jeg biller meg inn....

Men biller er svære i Afrika, og derfra har jeg drasset steinene hjem til Norge.

 

 

 

 

 

En sten fra mitt hjerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smalahove

(slike..)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjertet mitt er bare kaos

 

 

 

 

 

 

 

Mens vi venter på våren.

De er ca 5-6 cm lange, og består av jaspis, tigerøye, falkøye og hva jeg måtte finne. De fleste har nål bakpå og er brosje, men noen har lærreim eller tykt handlaget kjede.Du kan maile meg om du vil ha din egen bille.

 

Mail meg, eller bestill med bestillingsskjema om du ønsker å kjøpe et smykke fra denne serien

Da jeg var lite barn, fortalte vår veldig religiøse lærerinne oss, at om vi gjorde slemme ting, så ville gud lage svarte prikker på hjertet vårt. Og sette knuter på snora vår. Men da jeg bel voksen skjønte jeg at hun løy....og en sten falt fra mitt hjerte. (Men....de sorte prikkene er der enda.....)

 

Skal du på smalahove-etarlag? Her er den ultimate pynt...for ham og henne... Jeg har laget en serie med lisseslips i sølv og porselensleire. Øredobben og den største modellen har sølv tannpirker som du tar av med en smykkelås. Praktisk, og snobbete!

Øredobben er i to versjoner, en med krøll, og en stor. Det er og enkle hoder i silkesnor... Du kan bestille på mail eller med skjemaet. På http://www.internetsida.com/ kommer mer.

 

 

.....så jeg kan likegodt pakke det inn. Bergkrrystaller, glass, sølv Diameter ca 7 cm, på silkesnor.

..

Fjellstein med lav, citriner, bergkrystall, ferskvannsperle, sølv.

Mail

 

 

 

HOME